АБЦ ДОМ     Скопје, Бардовци

1 eur/месец   (0 eur/m2)

200 m2 | 0 соби, изграден год. | Шифра # 126

Опис на имотот

Информации за имотот

 • Тип на објект: Куќa / Вила
 • Адреса: АБЦ ДОМ
 • Град: Скопје
 • Населба: Бардовци
 • Во близина на: црквата
 • Површина: 200 m2
 • Површина на дворот: 0 m2
 • Бр соби: 0
 • Година на градба:
 • Кат: Приземје / 0
 • Огласот е виден 333 пат/и
 • Огласот е објавен на 07.12.2017 15:35

Пријави неправилност на огласот

Имотот се изнајмува

Мапа

Врати се назад Врати се назад