Градежен плац на езерото Козјак во елитна населба, ХИТНО     Македонски Брод,

1 eur   (0 eur/m2)

305 m2 |  | Шифра #10439

Опис на имотот

Се продава атрактивен градежен плац во урбанизиран дел од брегот на езеро Козјак на само 55 км од Скопје, со имотен лист и маркица за градба. Убава локација, во прекрасен крај и пејсаж, чист воздух, чиста вода, место на кое може да се избега од загаденото Скопје. Плацот се наоѓа на 20м од езерото во урбанизирана населба, каде ќе се гради игралиште, ресторан, хотел, минимаркет.

Карактеристики на плацот:
- Вкупна површина - 306 м2
- Максимална површина за градба (основа) – 96 м2
- Катност на дозволена градба – П+По
- Намена на земјиште – Викенд куќа
- Имотен лист – уредно регулиран
- Преносливост на сопственост – дозволена веднаш

Се продава со комплетна документација, одобрение за градба, платени комуналии, значи може веднаш да се почне со градба.

Информации за имотот

  • Тип на објект: Плац
  • Адреса: Градежен плац на езерото Козјак во елитна населба, ХИТНО
  • Град: Македонски Брод
  • Населба:
  • Во близина на: Скопје
  • Површина: 305 m2
  • Огласот е виден 443 пат/и
  • Огласот е објавен на 04.09.2017 12:06

Пријави неправилност на огласот

Имотот се продава

Мапа

Врати се назад Врати се назад