Градежна парцела со маркица за градба     Скопје, Ќерамидница

1 eur   (0 eur/m2)

1161 m2 |  | Шифра #10119

Опис на имотот

Се продава градежна парцела со маркица за градба во населба Ќерамидница веднаш после ресторанот Дојрана,или пак се бара инвеститор за изградба на следниот тип на објект:


1. Вид на планирана градба - Основна класа на намена
-A2 - Домување во станбени згради

2. Со компатибилни класи на намена A4-15%, B1-20%, B2-30%, B4-20%, V3-40% и V4-10%

3. Максималната површина за градба 4015m2*0,75=3011m2 - Нето корисна површина

4.Површина на градежна парцела 1.161 m2

5.Максимална површина за градба 641 m2

6.Максимална висина: 19,6 м

7.Катност П + 5 + Пк

Информации за имотот

  • Тип на објект: Плац
  • Адреса: Градежна парцела со маркица за градба
  • Град: Скопје
  • Населба: Ќерамидница
  • Во близина на:
  • Површина: 1161 m2
  • Огласот е виден 2654 пат/и
  • Огласот е објавен на 26.12.2017 11:17

Пријави неправилност на огласот

Имотот се продава

Мапа

Врати се назад Врати се назад