PRIMA CASA

Прима Каза недвижности со презентација на сајтот сака да Ви ја приближи понудата на недвижности и да Ви овозможи пристап до нашата база на податоци, како би можеле сами да ја креирате својата понуда. Регистрирана за посредување во областа на купување, продажба и изнајмување на станови, куќи и деловен простор на територијата на Скопје.Прима Каза ви нуди и катастарски услуги, решавање на хипотекарни и други терети, советување и посредување за кредитирање во соработка со кредитни институции.

Ние знаеме дека недвижноста е Ваша голема вредност и сигурност и заради тоа работиме совесно, организирано и ефикасно при спроведувањето на административната постапка за пренос на сопственоста на недвижноста. Тимот на Прима Каза го сочинуваат искусни и љубезни вработени чие мото е дека секој клиент заслужува посебно внимание и неговите барања се над сè.

Контактирајте не на броевите 311-78-84 , 323-16-17, 323-16-16, 075 469 329
Посетете не на улица Даме Груев бр.7 во близина на полициската станица Беко.
Работното време е прилагодено на Вашите потреби, секој ден од понеделник до петок од 09 до 20 часот. 


Со почит,
Прима КазаВидете ги нашите имоти