ПЕРФЕКТ ЕСТАТЕ

КОИ СМЕ?

Ние сме мостот меѓу клиентите (купувачи и продавачи, закупци и закуподавачи) на пазарот на недвижнини.

Агенција ПЕРФЕКТ е составена од млади и амбициозни префекционисти чија цел е максимално задоволни клиенти. Секој клиент го третираме со почит. При продажба или изнајмување тежнееме кон компромис меѓу двете страни.

Агенцијата ПЕРФЕКТ со својот тим Ви ги нуди следниве услуги:

– Изнајмување на станови,куќи и деловен простор

– Продажба на станови,куќи и деловен простор

Агенцијата ПЕРФЕКТ на клиентите покрај горенаведените услуги нуди и корисни дополнителни услуги и совети кои ги олеснуваат процесот на купување и продажба на недвижноста.

МИСИЈА ДА СОЗДАДЕМЕ НОВИ ПРАВИЛА И ВРЕДНОСТИ преку кои ќе бидеме на врвот на пазарот на агенции за недвижности.

ВИЗИЈА СЕ СТРЕМИМЕ КОН ПЕРФЕКЦИОНИЗМОТ во задоволување на потребите на клиентитте еднакво третирајќи ги двете заинтересирани страни.

ВРЕДНОСТИ стабилни, доверливи, амбициозни.Видете ги нашите имоти