Маат Компани

Маат Компани

Драги пријатели, соработници, клиенти. Би сакале да ве известиме дека направивме промена на седиштето на агенцијата и се наоѓаме во населба Аеродром, во ТЦ Скопјанка, локал број 57 и 58.

Со почит, Маат Компани.Видете ги нашите имоти