Kvanti

Козле Нова е нов и ексклузивен комплекс сместен во мирната населба Козле, во пазувите на Водно, во идеални услови на микро и макролокација, со прекрасни визури кон околните планини, а сепак на само неколку минути одалеченост од центарот на градот. Козле Нова е на само 3 км растојание од строгиот центарот на Скопје. Видете ги нашите имоти