KASTEL NEDVIZNOSTI

Kastel Nedviznosti

  

ВАШАТА НЕДВИЖНОСТ - НАШ ПРИОРИТЕТ е мотото на младиот тим на КАСТЕЛ НЕДВИЖНОСТИ.
 
Агенцијата за недвижен имот КАСТЕЛ НЕДВИЖНОСТИ посредува во купопродажба и изнајмување
на сите видови недвижнини: станови, куќи, деловни простори, дуќани, плацoви, бараки, гаражи, ниви.
 
КОНТАКТ
 02 3223 352
 075 454 590
 071 276 444
 075 276 444
 075 454-595
 info@kastelnedviznosti.mk

 Видете ги нашите имоти