Ideal Bitola

ИДЕАЛ ви нуди соработка со недвижности ! Составени од тим на професионалци кои се сериозно посветени на обврските кон клиентите и институциите, обезбедуваме услуги во кои се вклучени: -ИЗДАВАЊЕ -КУПОПРОДАЖБА -КОНСУЛТАЦИИ во областа на недвижностите. Воедно ви нудиме соработка при купопродажба како и издавање на недвижен имот (станови, куќи, деловен простор,градежно земјиште) Вашите понуди можете да ги доставите на нашата е-mail: info@idealbt.net             047 227 141       ;            075 637 021       ;            077 565 150      ;            071 772 381      Видете ги нашите имоти