Флорида Импекс - Штип

Флорида Импекс - Штип 

Агенција за посредување при купопродажба и изнајмување на секаков вид недвижности.

* Флорида Импекс е прва агенција во Штип и врши непосредна услуга веќе 18 години. Имаме стекнато доволно искуство и доверба и знаеме што е потребно за нашите клиенти успешно да го купат или продадат нивниот имот.

Ние внимателно ќе ги ислушаме Вашите потреби и ќе ги исполниме Вашите отчекувања!

Флорида Импекс има помогнато на стотици луѓе како Вас да го остварат својот сон.  Контактирајте не денес!

адреса: Кеј „Маршал Тито“ 22/2 - Плоштад Слобода

место: Штип

телефон: (032) 390 736; (032) 609 736; 070 594 800; 077 618 800Видете ги нашите имоти