Elinor

Агенцијата за промет со недвижности “ЕЛИНОР” е основана во 1997 година, во Тетово со цел да го подобри начинот и имиџот на купување и продавање на недвижности во Тетово,па и пошироко во регионот.Наша цел беше и остана секогаш да бидеме први во начинот, брзината,професионалноста и дискрецијата на услугата која ја нудиме.Големото искуство од преку 1.000 реализирани купопродажби ни кажува и не носи да оваа бројка биде уште поголема и уште повеќе не тера да се усовршуваме и прилагодаваме на пазарот и да добиеме уште повеќе задоволни клиенти кое е и наша основна и примарна цел. Агенцијата за промет со недвижности “ЕЛИНОР” е составена од стручен и искусен кадар кој секогаш Ви стои на располагање и е тука за Вас.

 

Eмаил за контакт: 
Елинор - elinor_miga@yahoo.com 
Генерален манаџер - contact_olja@elinor.com.mk 
Маркетинг манаџер - contact_mihajlo@elinor.com.mk 
Sale manager - contact_naser@elinor.com.mk 

Телефони за контакт: 
+389 (0) 44 33 01 22 
+389 (0) 78 27 17 77 
+389 (0) 76 42 11 42Видете ги нашите имоти