Brit Agent Macedonia - Real Estate Agency

Агенцијата Брит Агент е базирана во Скопје и посредува за купо-продажба и изнајмување на недвижности на целата територија на Р. Македонија. Преку своите меѓународни партнери работиме со недвижности насекаде во светот... 

Тимот на агенцијата е составен од млади професионалци кое своето искуство го имаат стекнато на проекти во странство: Минхен - Германија, Торино - Италија, Дубаи - ОАЕ, Лондон - ОК, работејќи за Британска компанија од каде е и земено името Брит Агент...

Контакт

Моб. 00447411748808

English speaking staff availableВидете ги нашите имоти