АСКА НЕДВИЖНОСТИ

АСКА НЕДВИЖНОСТИ

УЛ. АМИНТА ТРЕТИ 58/2, Скопје

Агенција за посредништво во промет со недвижности.

Аска е агенција со долгогодишно искуство во областа на недвижностите. Со повеќе од 24000 информации за слободни недвижнини за изнајмување, купување и продавање ,подготвени сме да го најдеме токму она што го барате. Вашата доверба е нашата предност.

Нашата мисија е да најдеме канцеларија за вашиот бизнис, дом за вашето семејство и пазар за вашите недвижнини.

078/200-980Видете ги нашите имоти