Агенција за промет со недвижнини Амбиент - Скопје

 

Агенција за промет со недвижнини ``Амбиент `` Скопје која постои од 1997 година.

Составена од тим професионални и искусни агенти кои се сериозно посветени на обврските кон клиентите , институциите и дипломатските представништва обезбедувајќи услуги во кои се вклучени


-ИЗДАВАЊЕ
-КУПОПРОДАЖБА
-КОНСУЛТАЦИИ
... во областа на недвижнии

Воедно ви нуди соработка при купопродажба како и издавање на недвижен имот (станови, куќи, деловен простор,градежно земјиште)
Вашите понуди можете да ги доставите на нашата

е-mail: ambient1997@yahoo.com, ambient1997@t-home.mk
www.ambient.mk

070 233 787; 078 233 721

Благодарни однапред,
тимот на агенција
``АМБИЕНТ``Видете ги нашите имоти