АДОРА Инженеринг

 

АДОРА Инженеринг е 25  најуспешнa компаниja во Македонија  во 2010 година. Изминатите неколку године е секогаш помеѓу 200 Најуспешни компании за 2006,2007 и 2008 година според рангирањето од Централниот регистар на РМ.
 
Согласно Европското законодавство е лиценцирана градежна фирма за проектирање на градби од трета, четврта и петта категорија со број П.026/Б воедно е лиценцирана за изведба на градба од трета категорија со број И.011/Ц издадена од страна на Министерството за Транспорт и Врски на РМ со исклучиво вградување на материјали со сертификат за квалитет.
 
За таа цел Адора Инженеринг од страна на SGS е Меѓународно сертифицирана градежна компанија за квалитет ИСО 90001 : 2008 со јасно дефинирана политика за квалитет и ИСО 14001: 2004 за заштита на животната средина.
 
Денес Адора инженеринг е една од малкуте македонски компании кои уживаат голема доверба како специјализирани за изградба и проектирање на луксузно станбено – комерцијално и резиденцијана згради. Покрај градежништвото, успешно работиме и во други области како : агенција за недвижности, сопствено проектантско биро , консалтинг, инвестирање.
 
Со досегашните реализирани проекти и активности Адора Инженеринг важи за лидер во брза и квалитетна изградба и е креатор на нова филозофија за градење по желба и мерка на идните станари. 


Видете ги нашите имоти