АБЦ-Дом

https://www.facebook.com/newabc.dom

www.abcdom.com.mk

Компанијата АБЦ-ДОМ е присутна на пазарот повеќе од десетина години и е составен од тим на искусни професионалци кои максимално се ангажираат за клиентите. Агенцијата се занимава со посредување при купопродажба и изнајмување на секаков недвижен имот на територијата на Република Македонија во консултации со нотари и адвокати и стручни соработници од областа на внатрешен дизајн на домот или деловниот простор. Препуштете ни ја Вашата грижа за се што Ви е потребно поврзано со недвижен имот, и ние ќе Ви ги овозможиме најдобрите услови при изнајмување или купување на секаков недвижен имот. 

Нашите досегашни клиенти говорат за тоа колку сме ние успешни.
Сите заинтересирани кои сакаат да продадат или изнајмат недвижност а во исто време сакаат да добијат професионален пристап кон истото можат да се обратат во нашата агенција каде ќе бидат услужени брзо и квалитетно.

Ве поздравува тимот на агенцијата и Ви посакува успешен ден.Видете ги нашите имоти